2015/10/16

Menő a polygonal

Az utóbbi években egyre divatosabbá váltak a geometrikus minták a lakberendezésben, de találkozhatunk velük az öltözködésben és a tetoválások kedvelői között is egyre gyakoribb ez a fajta megjelenítés. Nem csoda, hogy manapság már szinte ciki a virágminta és a túldíszítettség, helyette minden  menő, amit egyenes vonalak határolnak. Némi túlzás ez persze, de valóban érezhető ez a trend, így ennek köszönhetően az egyszerűbb vonalvezetés került előtérbe. Meglátásom szerint több esetben jól megférnek egymás mellett akár a különböző trendnek megfelelő tárgyak is, csak jól meg kell választani mit és hogyan helyezünk el. 
Nagyon igaz manapság, hogy aki nem bízik az ízlésében, de valami nagyon újat szeretne, annak bátran ajánlható valami szögletes forma, mert ezzel most tényleg nem lehet mellényúlni. Újabban a hasonló geometrikus burkolatok is nagyon foglalkoztatnak, hiszen a térhatásuk elképesztő. 
Ha csak kis változást, de emellett valami modern hatást szeretnétek otthonotokba, akkor a  képen látható egyszerű kialakítású tálat bátran ajánlom figyelmetekbe; divatos és praktikus, hiszen a gyümölcs is szépen szellőzik benne. Egyelőre a konyhánkban kapott helyet, de bárhol el tudom képzelni a lakásban. 

Újítsatok bátran a szögletes formákkal!

Geometrikus drótkosár: KIK Textil

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése