2016/02/11

Fouta a Hello Pamut-tól!

A múlt héten vásárolt Eames szék nem sokáig maradhatott üresen, hiszen a Hello Pamut kínálatával már nagyon régen szemezek, tulajdonképpen csak a megfelelő alkalomra vártam, hogy beszerezhessek egy fouta-t. 
De nézzük csak, mi is az a fouta! :-) Egy csodaszép textilről van szó, mely igen sokféleképpen használható; lehet törölköző a szaunában, használható a strandon, beleburkolózhatunk a fotelban pléd helyett, asztalterítő és takaró egyben - a variációk sora szinte végtelen és csak a fantáziánk szabhat határt. 
További kiemelkedő tulajdonsága ennek a csoda-textilnek, hogy kiváló a nedvszívóképessége, melegen tart, ugyanakkor könnyen szárad - kell ennél több? Engem azonnal meggyőzött, arról nem is beszélve, hogy a szivárvány összes színében beszerezhető. A kis dolgozó sarok tehát nem sokáig maradhatott fouta nélkül! :-)
Válogassatok Ti is a HELLO PAMUT gyönyörű kínálatából!



Kellemes pamut rojtok mindenhol!


A téli hidegben és a nyári melegben is magadra öltheted és ráadásul a csomagolásban elrejtve még egy finom teafilter is vár!




Azt hiszem, a dolgozó sarok tökéletes darabja ez a fantasztikus zöld színű fouta, mely a "The Highlands" fantázianévre hallgat. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése