2016/01/09

Munkára fel!

Eljött a nap, hogy teljes erőbedobással az új dolgozó sarok megvalósításával foglalkozhatok. Rengeteg munka áll előttem, de remélem, hogy a végeredmény majd mindenképpen kárpótol. 
A munka kellemetlenebb részével kezdődik a projekt; pakolás, csavarozás, falak javítása, polcok átrendezése. Ha ez megvan, hozzáláthatok a dekoráláshoz és az apró részletek megálmodásához. A fenti teendők természetesen több hétvégémet fel fogják emészteni és szép sorban a bútorokat is be kell majd szerezni. Ahhoz, hogy a munka alatt ne veszítsem el a fonalat, készítettem egy látványt, ami megadja a projekt hangulatát és amely alapján tudni fogom mindvégig, hogy mi is volt a cél. Természetesen minden apró részletről beszámolok majd, hogy éppen hol tartok, milyen nehézségeim vannak és hogyan tudom megoldani azokat. 
Az Instagram oldalam nyilvános, ott talán többször tudok Nektek egy-egy képpel helyzetjelentést adni. ;-)


Az összeállított terven láthatjátok, hogy milyen színekkel akarok dolgozni, nagyjából milyen bútorokat akarok beszerezni. Persze semmi sincs kőbe vésve,  a végeredmény egy inspiráló környezet, ahová bármikor leülhetek feltöltődni és sok-sok bejegyzéssel ösztönözni Benneteket is az alkotásra!

Tartsatok velem!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése