2016/01/01

Új év és rengeteg terv

Az óévben nem volt alkalmam összefoglaló bejegyzést írni, inkább a szilveszteri dekorációra koncentráltam, így ez most sajnos elmaradt. A remek 2015. évet remélem, hogy egy még szuperebb 2016 fogja követni és még több kreatív ötlettel tudlak Benneteket ellátni Kedves Olvasók!
Elő hát a tervekkel, íme az én 2016-os listám, amit mindenképpen szeretnék megvalósítani az Újévben. Tele vagyok kisebb-nagyobb tervekkel, melyek közül most csak a legnagyobb projekteket említem. ;-)
Szeretnék egy saját weboldalt elindítani, ahol az összes kreatív ötletemet megtalálhatjátok majd és ehhez kapcsolódóan saját Greenway termékeket is tervezek bemutatni. 
Ha minden igaz 2016. júniusában a dekoratőr szakma OKJ képzésének papírját is a kezemben tarthatom majd, ezzel hivatalosan is elindulhatok a kreatív szakma irányába és továbbfejlődhetek. 
A dekorációk mellett a kinti terek- legyen az kert, erkély vagy terasz - kialakításában is egyre nagyobb gyakorlatot szeretnék, valamint az év során a kisebb projekteket kiterjesztve nagyobb enteriőrök megálmodását is véghez szeretném vinni. 
Nagyon-nagyon sok terv és igazán nagy projektek, szóval rengeteg munka vár rám, de remélem minden egyes percét élvezni fogom!
Az események alakulását az Pinterest és az Instagram oldalaimon is követhetitek!
Boldog Új Évet Nektek és azt kívánom, hogy legyetek mindig ötletesek és alkotó szelleműek!


Kaspó, műnövény: IKEA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése