2016/01/28

Új, limitált kollekció az IKEA áruházakban

2016. februárban jelennek meg az IKEA áruházban az új TILLFÄLLE Kollekció csodás darabjai, melyek Brazília életvidám hangulatát kölcsönözhetik otthonunknak. 
Amint észrevettem a beharangozót, egyből szerettem volna megosztani a hírt, hiszen az ITT olvasható trend előrejelzésemben január elején már olvashattátok, hogy a trópusi minta 2016-ban nagyot tarol. 
Nem is csoda, ha nem lehet ellenállni ennek a stílusnak, hiszen annyira vidám és élettel teli, közben pedig visszarepít a 80-as évekbe (tudjátok... nagy pálmafás poszterek a falon!). 
Biztosnak látom, hogy a zöld szín elképesztően domináns lesz a textilekben, emellett megjelennek az állati minták, mindez egyfajta minimalista felfogással fűszerezve - ez a TILLFÄLLE. Színes, jó hangulatú, már-már tréfás kollekcióval jelentkezik az IKEA, ami abszolút beleillik a cég olykor formabontó összeállításaiba. Egyelőre nem sok ízelítőt láthatunk a weboldalukon, de véleményem szerint minden vásárlóra gondoltak, mert a merészebb színek mellett a fekete-fehér mintákról sem feledkeztek meg. 
Ha több ilyen nyarat idéző kollekció lesz még idén, akkor nyaralás helyett tényleg otthon fogunk koktélozni sok-sok trópusi mintával körülvéve. Arról nem is beszélve, hogy a TILLFÄLLE nem csak textilekkel és kiegészítőkkel szeretne hódítani, hiszen még pihenő bútorokat is kínál!

Tényleg csak a mojito koktél hiányzik! ;-)














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése